Wednesday, September 14, 2016

Ko Tev dāvā katrs no apdrošināšanas polišu veidiem?


Lai būtu vieglāk atrast pielāgotu apdrošināšanas polisi,ir pieejami klientu apkalpošanas servisi,kuru darbinieki ieteiks vislabāko un paskaidros neskaitāmas nianses. Mūsdienās viss tiek gatavots elektroniski, un ļaudis patstāvīgi visu vajadzīgo izdara ar interneta starpniecību, tāpēc arī apdrošinātāju kompānijas piedāvājušas šādu iespēju jaunajiem un pastāvīgajiem klientiem. 

Kurās valstīs vēl ir atzīta OCTA polise?
TA un likumā noteiktā kārtība paredz, ka pilnīgi visiem simtprocentīgi ir jābūt OCTA polisei, nekādas atteikšanās iespējas nav paredzētas. Neaizmirsti, ka OCTA darbojas arī ārpus Latvijas, tādēļ arī esot, piemēram, Norvēģijā, brīvi varēsi lūgt attiecīgo atbalstu attiecīgajā situācijā. Kā jau pirms tam tika stāstīts, internets dod bezizmēra iespējas, tādēļ arī polises noformēšana un termiņa paildzināšana ir realizējama no Tavas mājvietas, liekot lietā interneta palīdzību. OCTA kalkulators arī ir lieta, kas brīvi atrodama internetā, lai varētu ļoti niecīgā laikā piemeklēt sev vislabāko un piemērotāko darījumu - lētas OCTAS ir tas, kas katram šķiet interesants. Šāda pakalpojuma gala cenu nosaka vairāki dažādi kritēriji, kuriem ir jāpievērš īpašu vērību - auto masa, tā vecums un arī tas, cik liels ir Tavs izraudzītais polises termiņš. 
Izlasi vēl vairāk par KASKO polisi, tās nosacījumiem un izmantošanas iespējām
KASKO,savukārt,ir brīvprātīga apdrošināšanas polise,kura atlīdzinās arī tos zaudējumus,kas radušies laupīšanas,dabas stihijas vai citu problēmu gadījumā. Tā kā KASKO vēl aizvien nebeidz attīstīt savu darbu un pilnveidoties, noteikti varēsi saņemt aizvien brīnišķīgākus bonusus, kas šobrīd ir arī, piemēram, viesnīcas nodrošināšana un rezerves riepas piegādāšana, ja uz ceļa notikusi avārija vai kāda ķibele. KASKO kalkulators ir piemērots, lai Tu elementāri un operatīvi varētu piemeklēt ekonomiskāko un patīkamāko darījumu, nekur lieki neejot un nemeklējot visu paša spēkiem. 
Vēl labākai izpratnei arī daži padomi tieši Tev!
Ir rekomendējams izvēlēties ne tikai OCTA,bet vēl arī labprātīgi noformēt papildus apdrošināšanu,jo tas garantēs vairākas priekšrocības,palīdzēs reizēs,kad gadījušies pēkšņi izdevumi satiksmes negadījuma vai slimības dēļ,pat atrodoties jebkurā pasaules valstī,izvēloties sev svarīgos noteikumus. Tas visādā ziņā gādās miera sajūtu un ir izdevīgi katram,jo ir iespēja sameklēt visāda veida piedāvājumus arī interneta vietnēs un izvēlēties īsto.

No comments:

Post a Comment