Monday, July 18, 2016

VĒRTĪGS NODROŠINĀJUMS CEĻĀ - CEĻOJUMA APDROŠINĀŠANA

Plānojot ceļojumu, ikviens vēlas, lai tas būtu pēc iespējas veiksmīgāks. Lai izvairītos no sarežģījumiem ceļojuma laikā, noderīga var būt ceļojuma apdrošināšana. Ceļojuma apdrošināšana sedz  ceļojuma laikā radušos zaudējumus, kuri  saistīti ar medicīniskās palīdzības sniegšanu, nelaimes gadījumiem, bagāžas aizkavēšanos, bojāšanu vai nozaudēšanu.

Pieejama dažādu veidu ceļojumu apdrošināšana. Vienkāršākā ceļojumu apdrošināšana sedz izdevumus medicīniskās palīdzības saņemšanai, kā arī atmaksā medicīniskā transporta izmantošanu, taču atkarībā no izvēlētā ceļojuma galamērķa un veida, ceļojumu apdrošināšana ir papildināma ar citiem pakalpojumiem, piemēram, nelaimes gadījumu apdrošināšanu, ceļojumu pārtraukšanas vai atcelšanas apdrošināšanu, privātās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanuun juridiskās palīdzības apdrošināšanu.

CEĻOJUMA APDROŠINĀŠANA AR INTERNETA STARPNIECĪBU - ĀTRA, ĒRTA, IZDEVĪGA
Ceļojuma apdrošināšana noformējama vairākos veidos - piemēram, dodoties uz izvēlētās apdrošināšanas kompānijas biroju vai pērkot polisi internetā.
Ceļojuma apdrošināšanas internetā ir vienkārša un ātra iespēja, tādēļ to par labu atzīst arvien vairāk patērētāju. Turklāt ceļojumu apdrošināšana internetā bieži ļauj ietaupīt arī naudas līdzekļus. Ienāc un pārliecinies: http://www.compensa.lv/privatpersonam/octa/
PIRMS IEGĀDĀJIES , SALĪDZINI VAIRĀKUS VARIANTUS
Ikviens vēlas, lai nopirktā ceļojumu apdrošināšana internetā būtu pēc iespējas izdevīgāka. Tieši tādēļ vērts salīdzināt vairākus piedāvājumus, ņemot vērā tādus faktorus, kā ceļojuma periods, galamērķis, ceļojuma mērķis. Vairāku piedāvājumu izpēte ļaus izdarīt īsto izvēli, lai noformētā ceļojumu apdrošināšana būtu ne vien piemērotākā, bet arī izdevīgākā.
Ceļojuma apdrošināšanas internetā izmaksas mēdz būt dažādas- lielākoties tās atkarīgas no konkrētā apdrošinātāja nosacījumiem, taču cenu ietekmē arī citas nianses, piemēram, uz cik ilgu laiku ceļojuma apdrošināšana nepieciešama, kāds ir tās veids un ceļojuma galamērķis.
KO VĒL ŅEMT VĒRĀ PIRMS DOŠANĀS CEĻĀ?
Ceļojuma apdrošināšanas internetā apmaksa  notiek, izmantojot kredītkarti vai debetkarti. Pieejami arī norēķini ar pārskaitījumu, izmantojot interneta banku. Ceļojumu apdrošināšana internetā tiks aktivizēta tiklīdz tiks apmaksāta vai arī citā Jūsu norādītājā termiņā. Ceļojumu apdrošināšanas polises piegāde tiek veikta uzreiz pēc tam, kad tiek saņemta samaksa. Jūs to saņemsiet savā e-pastā kopā ar rēķinu. Pēc saņemšanas e-pastā, ceļojumu apdrošināšanas polisi iespējams lejupielādēt.
Lai ceļojums izdotos, būtiski ņemt vērā vēl dažas lietas - pārliecinieties, ka Jūsu dokumenti (pase vai ID karte) ir ceļošanai derīga. Tāpat noteikti noskaidrojiet, ko atļauts vest savā bagāžā, ceļojot Eiropas Savienības ietvaros , kā arī ārpus Eiropas Savienības robežām. Ja plānojat doties ceļā ar lidmašīnu, tad  noskaidrojiet, kādas ir Jūsu tiesības saņemt kompensāciju un atbalstu no aviokompānijas gadījumos, ja lidojums tiek atcelts vai aizkavējas, ja tiek atteikta iekāpšana lidmašīnā vai arī, ja tiek sabojāta vai nozaudēta bagāža.
Ceļojumu apdrošināšana - labākais veids, kā pasargāt sevi un savus mīļos , atrodoties ārvalstīs!


No comments:

Post a Comment